top of page

Over

SUUS KWEE

OVER

Mijn naam is Suus Kwee en ik ben een freelance ontwerper uit Utrecht. Ik werk aan meerdere projecten op het gebied van actuele verhalen, drukwerk en in de outdoor sport. Ik wil graag nieuwe manieren blijven ontdekken om mijn ontwerp tot leven te laten brengen. 

Mijn werk is gefocust op actualiteit, natuur en duurzaamheid. Ik laat me graag inspireren door natuurlijke vormen. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals schilderen, illustreren, animeren, typografie en video varieert mijn stijl van zeer gedetailleerd tot strak & kleurrijk. 

Voor meer van mijn werk en proces kun je me hier volgen: SUUSKWEE

BEN JE OPZOEK NAAR?

Nieuwe huisstijl, infographic, magazine, boekje, menukaart? Je storytelling illustreren of animeren? Motion design voor op een youtube kanaal of andere explainers?  Een muurschildering om jouw ruimte meer tot leven te brengen? Ik ontwerp met alle liefde voor je! Ik maak graag van jouw verhaal of concept een mooi, helder visueel beeld.

CONTACT

Ik ben beschikbaar voor freelance werk en samenwerkingen, dus als je vragen hebt of als je wilt samenwerken, neem dan gerust contact met me op (suuskwee@gmail.com).

bottom of page