top of page

Info

suus_kwee_.jpg

OVER

Mijn naam is Suus en ik ben een freelance ontwerper uit Utrecht. Ik werk aan meerdere projecten op het gebied van grafisch ontwerp, illustratie en animatie. Ik wil graag nieuwe manieren blijven ontdekken om mijn ontwerp tot leven te laten brengen. 

Mijn werk is gefocust op actualiteit, duurzaamheid en de outdoor sport. Ik laat me graag inspireren door natuurlijke vormen. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals schilderen, illustreren, animeren, typografie, fotografie en video varieert mijn stijl van gedetailleerd tot strak & kleurrijk. 

Voor meer van mijn werk en proces kun je me hier volgen: SUUSKWEE

​Naast ontwerper zijn ben ik ook een groot klimfanaat, geef ik toperope instructies en bouw ik met regelmaat routes in de klimhal.  

BEN JE OPZOEK NAAR?

Een nieuwe huisstijl of een identiteit die aan vernieuwing toe is? infographic, magazine, boekje, menukaart? Je storytelling illustreren of animeren? Motion design voor op een Youtube kanaal? Een muurschildering om jouw ruimte meer tot leven te brengen? Ik ontwerp met alle liefde voor je! Ik maak graag van jouw verhaal of concept een mooi, helder visueel beeld.

CONTACT

Ik ben beschikbaar voor freelance werk en samenwerkingen, dus als je vragen hebt of als je wilt samenwerken, neem dan gerust contact met me op (suuskwee@gmail.com).

bottom of page